У Швейцарії оприлюднили результати "музичного" експерименту

2019-03-16, 11:58
  0     0

Класика, поп-музика чи хіп-хоп? У Швейцарії оголосили результати цікавого експерименту — який з музичних стилів найкраще впливає на ферментацію сиру.

Для цього півроку тому дев'ять голівок продукту помістили у коробки, де цілодобово звучала музика якогось певного напрямку. І результати вразили вимогливе журі.

З великим відривом за смаком та консистенцією переміг сир, що "слухав" хіп-хоп. Це відкриття надихнуло сироварів на нові експерименти із покращення смаку їхніх продуктів.



Джерело Подробности


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Коментарів 0